Veelgestelde vragen

Procedure

Met onze ervaring met vorige projecten en deskundigheid op het gebied van modelleren, kunnen wij vrij snel vaststellen wat het beste bij je logo past. Wij maken direct concepten en stemmen door middel van jouw feedback af wat je exact verwacht van het project. 

Door middel van de geïntegreerde chat en via Whatsapp zijn wij altijd bereikbaar voor directe interactie om zo real-time te kunnen praten over jouw verwachtingen. Jouw input en beslissingen schrijven wij op en verwerken wij in het ontwerp die we uiteindelijk aan je voorleggen. Zodra je daar tevreden mee bent, zijn wij dat ook en gaan wij aan de slag!

Ja, dat is zeer zeker mogelijk! Het is zelfs mogelijk om je logo te laten lijken en te laten voelen als metaal of hout. Wel zullen we, indien het materiaal significant duurder wordt, kijken of dat nog passend is bij de prijs. Als het budget boven de vraagprijs stijgt, zullen wij dat met je bespreken en kijken naar de mogelijkheden.

Jazeker. Wij sturen tussentijdse modellen en schetsen op om te peilen of het eindproduct naar wens is. Ook zijn we in staat om foto's te maken van de printprogressie wanneer daar vraag naar is. 

Levertijd

Het printen zelf varieert op basis van de grootte van de logo, de details, en de wachtrij. 

Typische printtijden na de ontwerpfase zijn als volgt:

Small: Binnen 24 uur


Medium: Binnen 48 uur


Mega: Binnen 72 uur 

Wij hanteren 4-6 modelleeruren per dag. Afhankelijk van de complexiteit van het model kan het weleens voorkomen dat jouw logo twee dagen kan duren om gemodelleerd te worden. Daarna starten we vrijwel direct met het printen. 

Wij verzenden na het printen binnen 24 uur na voltooiing de logo per pakketpost via PostNL. Als de logo op een laat tijdstip voltooid is, betekent dat dat het de eerstvolgende dag wordt verzonden. De bezorging duurt dus maximaal 48 uur na het voltooien van de print.

20% korting op je volgende bestelling