Wij gaan de prijsberekening omgooien!

August 28, 2020 2 min read

Een hartelijk welkom op de website en leuk dat je even langskomt. Een kort berichtje vanuit de werkplaats: 

We naderen het einde van onze testfase


Wij hebben een lang getest hoe wij ons aanbod konden optimaliseren op de wensen en eisen van onze cliënten. De resultaten waren zeer uiteengezet; Wij hebben geprobeerd iedereen tevreden te houden door wat extra's te doen aan de logo concepten die wij binnenkregen omdat er ook weleens ontevredenheden waren. Dat kostte ons op veel momenten een hoop tijd, wat ten koste ging van het proces. We houden ervan om in de werkplaats te staan en dat doen wij dan ook tot onze vergrijzing. Om die reden helpen we graag meer mensen aan hun eigen 3D beeldmerk! Om dit efficiënt te laten verlopen voeren we de laatste upgrades door aan de website en laten we het internet het werk doen. 


We eindigen met de vraagprijzen


Het verbeteren van de prijsberekening is iets waarmee wij nog meer transparantie willen bieden aan de klant door duidelijk vanaf het begin te laten zien waar de kosten voor de logo aan besteed worden. Het peilen van de prijs van een 3D print is altijd moeilijker zonder het model al gemaakt te hebben; Pas wanneer dit model klaar is kunnen wij precies weten hoe lang het duurt, hoeveel werk erachter zit en wanneer hij ongeveer klaar zal zijn. Met onze eigen ontwikkelde formule willen wij een aantal dingen verzekeren:

De prijs is eerlijk berekend: win-win!

Wij willen onze vaste tarieven wijzigen naar dynamische tarieven die meeschalen met de grootte van de logo's. We vinden dat weinig werk ook weinig hoeft te kosten. Wel is het zo dat wij basistarieven hanteren voor het modelleren, die wij expres laag houden om de prijs iets onder marktconform te houden! 

De klant krijgt meer controle over de bestelling

Het nieuwe systeem zorgt ervoor dat jij de keuzes meer zelf kunt maken zodat er duidelijkheid is over welke werkzaamheden er verricht zullen worden. Wij bieden je dan ook de keuze om de kleuren te selecteren die wij kunnen printen. Je weet dan ook gelijk of de kleur dichtbij jouw logo komt. Is de kleur van de logo niet op voorraad, dan kunnen wij direct ernaar op zoek!

Er is direct duidelijkheid over de prijs; Geen offerte's meer nodig!

Wij vonden offerte's opmaken voor 3D prints altijd onefficiënte moeite voor zowel de klant als voor ons. Door gelijk te weten hoeveel de print gaat kosten, weet je ook gelijk waar je aan toe bent en kan je de grootte aanpassen naar een voor jouw acceptabele maat! Wij willen het bestelproces zo makkelijk en helder mogelijk maken. 

Met dit nieuwe systeem hopen wij onze klanten alvorens van voldoende informatie te kunnen voorzien. 

Op naar de next level! 

PS. Hier is een kortingscode (RELEASE3D) voor het lezen van dit bericht. Don't tell my boss. Wait...

~ Okan

 


20% korting op je volgende bestelling